Folders drukken

Folders

Goedkoop folders drukken of digitaal printen? De allerbeste kwaliteit en supersnel geleverd!
Bestel eenvoudig bij uw digitale drukkerij folders online! Wij drukken folders in verschillende papiersoorten en gramsgewichten. Folders vouwen met verscheidene vouw-variaties, zoals bijv. in wikkel-, harmonica- of altaarvouw voor een 3 luik folder.

U kiest het gewenste formaat folder en vervolgens krijgt u de keuze om de folders te laten drukken in een "kleine oplage" of een "grote oplage". Een "kleine oplage" wordt digitaal gedrukt op een hoge kwaliteit, wat haast niet van offset drukwerk te onderscheiden is. "Grote oplages" drukwerk worden op de hoogste kwaliteit in offset gedrukt.

Wilt u dat uw folders opvallen? Kiest u dan voor onze "speciale" papiersoorten zoals 1 zijdig Zilver Metallic of Parelmoer Glans.

Ook voor het grafisch design kan PrintConcepts iets voor u betekenen.
Onze ontwerp- en dtp afdeling staat voor u klaar om u op talloze wijzen van dienst te kunnen zijn. Wij kunnen u helpen bij het grafisch ontwerpen van uw folder, een ontwerp of idee op te maken, kant en klaar en gereed voor druk. 
U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen via Speciale Aanvraag of contact opnemen met onze dtp-afdeling door te mailen naar: info@printconcepts.nl
  • 1 Kies product
  • 2 Specificaties
  • 3 Bevestigen
  • 4 Uploaden
  • 5 Betalen